Close

Čeština

a:3:{s:6:"locale";s:5:"cs_CZ";s:3:"rtl";i:0;s:9:"flag_code";s:2:"cz";}

PF 2017

23.12.2016 Novinky

Tiliaris PF 2017

Mnoho krásných chvil v příjemné atmosféře Vánoc a klidné vkročení do roku 2017 Vám přeje

Viele schöne Momente in angenehmer Weihnachtsatmosphäre und einen geruhsamen Rutsch ins Jahr 2017 wünschen Ihnen

Wishing you many wonderful Christmas moments and a tranquil start to 2017

Mnoho krásných chvil v příjemné atmosféře Vánoc a klidné vkročení do roku 2017 Vám přeje

TILIARIS s.r.o.

Tiliaris PF 2017

Víte co je cupping?

19.12.2016 Novinky

Víte co to je cupping? Už jste někdy nakupovali kávu přímo z plantáží? Tak tohle jsme si mohli vyzkoušet na neformálním předvánočním setkaní našich zaměstnanců. A co ke cuppingu potřebujete?
Především jednoho z nejlepších baristů v České republice, cca 10 vzorků káv z konkrétních plantáží, sběrů a pražíren a asi dvě hodinky času na jejich degustaci. A když se degustace kávy předělí dobrým jídlem od následné degustace moravských vín, nastane ta pravá pohodová předvánoční atmosféra.

Konec roku se blíží …

17.12.2016 Novinky

Konec roku se blíží a my můžeme pomalu začít bilancovat. Tým se několikrát rozrostl, přestěhovali jsme se do nových prostor, vybavili jsme nově kanceláře, podepsali jsme smlouvu s Vysokým učením technickým v Brně o vzájemné spolupráci.

Do konce roku zbývá dvanáct dnů. Za tu dobu se toho, ve virtuálním světě informačních technologii, kde se pohybujeme, dá stihnout ještě mnoho…

Nové kancelářské prostory

5.12.2016 Novinky

Kancelář Tiliaris s.r.o.

Už jenom doladění posledních detailů v kancelářích, doplnit nábytek do zasedací místnosti a nové kancelářské prostory společnosti Tiliaris budou kompletní. Posledního půl roku začal intenzivně narůstat počet našich zaměstnanců a z tohoto důvodu nám přestaly vyhovovat dosavadní kancelářské prostory. Nové, prostory jsme našli na stejné adrese, jen o jedno patro níž. To nám umožnilo každodenní dohled nad jejich přípravou a rychlé přestěhování. Klíčový okamžik, tedy stěhování serverů, proběhl o tomto víkendu a dnes nám již nic nebrání využívat naplno nové kanceláře. A když už nové kanceláře, tak i nový nábytek a když už nový nábytek, tak něco designového. V kanceláři strávíme minimálně jednu třetinu svého denního života, takže je potřeba mít hezké pracovní prostředí a cítit se v něm příjemně. To se nám, myslím, podařilo. Ať se nám tedy v novém prostředí daří, minimálně tak jako ve „starých“ kancelářích.